ΗΜΕΡΙΔΕΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ε.Κ.Π.Α.»

Ημερίδα με θέμα «Ημέρα Καριέρας Νοσηλευτικής Ε.Κ.Π.Α.»

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 στο Αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης» στο Κεντρικό Κτίριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30 – Προπύλαια) με πολύ μεγάλη συμμετοχή η υβριδική εκδήλωση του Τμήματος Νοσηλευτικής του Ε.Κ.Π.Α.: «Ημέρα Καριέρας» (Career day).

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ. Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας εκπροσωπώντας τον Υπουργό Παιδείας, ο Πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α. Καθηγητής κ. Γεράσιμος Σιάσος, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ. Λίλιαν Βιλδιρίδη, ο επικεφαλής του γραφείου του ΠΟΥ στην Ελλάδα Dr. Joao Breda, ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητής κ. Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, ο Κοσμήτορας Επιστημών Υγείας Καθηγητής κ. Εμμανουήλ Πικουλής, η Εκτελεστική Διευθύντρια Ε.Κ.Π.Α. κ. Ελένη Βασιλοπούλου, ο κ. Κυριακός Κενεβέζος, τ. υπουργός Παιδείας & Πολιτισμού Κύπρου, τ. Πρέσβης Κύπρου στην Ελλάδα, ο Διευθυντής ΓΕΕΘΑ/Β2 ταξίαρχος κ. Θωμάς Γερασίμου, ο Πρόεδρος ΕΛΙΔΕΚ Καθηγητής κ. Δημήτριος Βέργαδος, η Καθηγήτρια κ. Μαρία Γαζούλη εκ μέρους του ΚΕΣΥ, η Διοικητής της ΣΑΝ Σμήναρχος (Υ.Ν.) κ. Κυριακή Πελέκη και η Πρόεδρος ΕΣΝΕ Δρ. Ελένη Κυρίτση-Κουκουλάρη.

Στην εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος του Τμήματος Καθηγητής κ. Παύλος Μυριανθέας και συμμετείχαν 42 φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα όπως Νοσοκομεία, κλινικές και εργαστήρια αλλά και Φαρμακευτικές εταιρείας και άλλοι φορείς ή ΜΚΟ οι οποίοι ανέπτυξαν τις επαγγελματικές προοπτικές των Νοσηλευτών στον τομέα τους. Η εκδήλωση στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και το ραντεβού ανανεώθηκε για επόμενο χρόνο.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά στο κανάλι YouTube του Ε.Κ.Π.Α.

Πρόγραμμα Ημερίδας